dimarts, 13 de desembre del 2016

Referent a utilitza el català

Utilitza el Català ha començat com a un grup del Facebook i ara vol emprendre la creació del seu Blog per incentivar l'ús de la llengua a gent que habitualment escriu en castellà i estigui interessada també a fer-ho en català.

Qui administra aquest lloc i escriu aquestes lletres, no és expert en català, la seva experiència consisteix en escriure'l, des de fa uns pocs anys, i de parlar-lo, un valencià d'oïdes, des de sempre. Tinc, tan sols, el nivell C de suficiència i em va costar esforç, no menyspreable ,obtenir-lo, ja que els continguts de la llengua són inesgotables.

Malgrat que hi ha gent que consideri que, a Catalunya, el ús del Castellà s'ha de incentivar més , lo cert és que, si no a l'ensenyament, a la salut i a l'administració, en la resta d'àmbits s'imposa al català, per tant, és la nostra llengua, la oficial, la que necessita més suport, i més viure-la. Crear un espai amb continguts interessants que contribueixin a aquests objectius és el meu desig. Us invito doncs a escodrinyar i a participar amb les vostres opinions.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada